Бургаският окръжен съд отказа да освободи предсрочно писателят Деян Димитров. В момента той

...
Бургаският окръжен съд отказа да освободи предсрочно писателят Деян Димитров. В момента той
Коментари Харесай

Съдът поряза писателя Деян Димитров, върна го в затвора

 Бургаският областен съд отхвърли да освободи предсрочно писателят Деян Димитров. В момента той излежава 13 - годишна присъда за ликвидиране, осведоми БНР. 28-годишният мъж поиска да бъде освободен, защото към този момент е изтърпял повече от половината от наказването си.

Той даже изиска да му бъде натрапен най-дългият изпитателен период, защото е сигурен, че няма да извърши други закононарушение. Промяната обаче в държанието му през години, които е прекарал в пандиза, оказа въздействие в решението на съда.

Един от критериите, с цел да бъде освободен предварително един пандизчия са оценките за риска, които демонстрират дали индивидът ще извърши ново закононарушение. През годините при Деян Димитров тези данни варират и не са непрекъснати, изясни шефът на Бургаския затвор Бранимир Мангъров.

  " Оценките директно отразяват държанието на всяко наказано лице. Абсолютно е минимизиран субективният фактор. В неговата защита, всяко изречение започваше с " аз “, т.е. слага себе си във фокуса на вниманието на всички.

Съжаляваше своите близки, само че не съжаляваше жертвата и неговите родственици. Това няма по какъв начин да покаже изказванието, че се разкайва “, изясни той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР